Federated Malay States original correspondence Jan-Nov 1938 (Bangi : Jabatan Sejarah UKM, 1971)
Surat-surat mengenai pentadbiran; laporan tahunan (1937) Institute of Medical Research; kenaikan pangkat; tabung simpanan;'Kedah Enactment'; (1938);'Johore Estimates'(1938); abstrak akaun tahunan (1937) ; laporan Jabatan Perlombongan; pendidikan tinggi.