Federated Malay States original correspondence Jan-Dis 1937 (Bangi : Jabatan Sejarah UKM, 1971)
Surat-surat mengandungi hal-hal pentadbiran am seperti kewangan; jawatan-jawatan baru; kenaikan pangkat; terdapat juga skil Çolonial Development Fund';'Fund Supply Enactment';'Malayan Civil Service'; kejayaan-kejayaan Raja Perlis.