Federated Malay States original correspondence Jan-Dis 1937 (Bangi : Jabatan Sejarah UKM, 1971)
Surat-surat mengandungi penyata perbelanjaan; organisasi dan kakitangan Jabatan Ukur; skil gaji perancangan bandar akawalan kewangan;m Çivil Law Enactment'; undang-undang negeri Terengganu; DURBAR; dan duti stem.