Federated Malay States original correspondence Jan-Dis 1937 (Bangi : Jabatan Sejarah UKM, 1971)
Surat-surat mengandungi hal-hal perlantikan dan perjawatan; pelbagai enakmen negeri Kedah; anggaran perbelanjaan dan pendapatan; pindaan kepada perintah am; laporan lawatan Sultan Johor ke Eropah.