Federated Malay States original correspondence Jan-Dis 1937 (Bangi : Jabatan Sejarah UKM, 1971)
Surat-surat mengandungi anggaran pendapatan dan perbelanjaan negeri Terengganu dan Brunei; enakmen-enakmen negeri Terengganu; program-program lawatan;'Malayan Information Agency'.