Federated Malay States original correspondence Jan-Dis 1936 (Bangi : Jabatan Sejarah UKM, 1971)
Surat-surat berkenaan dengan urusan pentadbiran am; seperti skil pencen dan gaji; kenaikan pangkat; program-program lawatan; sistem perakaunan; persetujuan kewangan;'National Fund'.