Federated Malay States original correspondence Apr - Dis 1936 (Bangi : Jabatan Sejarah UKM, 1971)
Surat-surat mengenai anggaran (1937);'Perlis Enactment'; pengwujudan jawatan baru; laporan Pendidikan (1935); kenaikan pangkat;'Kedah Enactment'; abstrak akaun (1935), dll.