Federated Malay States original correspondence Jan-Dis 1936 (Bangi : Jabatan Sejarah UKM, 1971)
Surat-surat mengenai pentadbiran; kesultanan Selangor; memorial; keadaan buruh di Malaya; bangunan baru Angkatan Tentera Udara, anggaran Negeri Kedah;'Johore Enactment (1936)'; Taman Negara; penyusunan semula Jabatan Kejuruteraan; kemudahan pelabuhan; laporan-lapora; penyata-penyata kewangan; dll.