Federated Malay States original correspondence Jan-Dis 1936 (Bangi : Jabatan Sejarah UKM, 1971)
Surat-surat mengenai anggaran Trengganu (1936); anggaran Brunei (1936); kursus;'Trengganu Enactments'; anggaran Perlis (1936);'Kelantan Enactments'; Laporan pelajaran Negeri Johor (1935); Kesulatanan Selangor; elaun; laporan dan penyata akaun Perak River Hydro Electric Power Co. Ltd., dll.