Federated Malay States original correspondence Feb-Dis 1936 (Bangi : Jabatana Sejarah UKM, 1971)
Surat-surat mengenai anggaran Kelantan 1936; penubuhan Dewan Negeri; hal bersangkutan getah; pasukan sukarela Negeri-negeri Melayu Bersekutu; pemeliharaan hidupan liar; laporan hidupan liar; pelbagai laporan berkaitan rejimen Melayu; warna-warna rejimen; surat berkaitan arahan; peraturan pakaian, dll.