Federated Malay States original correspondence Okt-Dis 1935 (Bangi : Jabatan Sejarah UKM, 1971)
Surat-surat mengenai pentadbiran; lapaoran tahunan perubatan Negeri Trengganu 1934; elaun;'Malayan Siamese Railway Agreement'; :Kedah Enactment'; laporan anggaran; laporan tahaunan; Dewan Negeri Johore; abstrak akaun tahunan; anggaran 1936; laporan Perubatan Johore 1934; dll.