Federated Malay States original correspondence Apr-Okt 1933 (Bangi : Jabatan Sejarah UKM, 1971)
Surat-surat mengenai penyata kewangan; hari keputeraan Sultan Johore;'Law of contract'; laporan tahunan Brunei; laporan tahunan Perubatan Brunei; laporan tahunan Perubatan Kedah dan Perlis; Perlis Enactment 1935; buruh dalam industri getah;pengwujudan jawatan baru; pengganti Raja Perlis; dll.