Federated Malay States original correspondenceFeb - Apr 1935 (Bangi : Jabataqn Sejarah UKM, 1971)
Surat-surat mengenai pentadbiran; hal-hal kakitangan; mesyuarat; anggaran Perlis; laporan pelajaran; polisi pelajaran; skel export duti getah; memorandum; percubaan penyelidikan; kos pengeluaran; laporanm-laporan,'Kelantan enactment'; penyusunan semula perkhidmatan pos; keretapi; dll.