Federated Malay States original correspondence Jan-Apr 1935 (Bangi : Jabatan Sejarah UKM, 1971)
Surat-surat berkaitan hal-hal kewangan; memorandum; pemeliharaan hidupan liar; rejimen Melayu; hal-hal kakitangan; pinjaman, dll.