Federated Malay States original correspondence Okt 1934 - Okt 1935 (Bangi : Jabatan Sejarah UKM, 1971)
Surat-surat am,mengandungi hal-hal pentadbiran am, kewangan serta pelbagai enakmen termasuklah enakmen-enakmen Negeri Sembilan dan Perlis;'Prison Enactment'; anggaran belanjawan Johor dan Kelantan,'Japanese fishing permits'; pendaftaran kenderaan; perjanjian Dinding.