Federated Malay States original correspondence Jan-Dis 1934 (Bangi : Jabatan Sejarah UKM, 1971)
Surat-surat mengandungi hal-hal pentadbiran am; perubahan kakitangan serta kewangan; termasuklah gaji dan elaun; kenaikan pangkat diJabatan Polis; enakmen-enakmen negeri Selangor dan Pahang; Hidro-elektrik Perak; pentadbiran negeri Terengganu; penyata-penyata kewangan.