Federated Malay States original correspondence Jan-Dis 1934 (Bangi : Jabatan Sejarah UKM, 1971)
Surat-surat mengandungi perlantikan kakitangan; enakmen-enakmen bagi negeri Kedah dan Brunei; program-program lawatan; laporan tahunan jabatan perubatan; pembaharuan Jabatan Pertanian;'Education Code'.