Federated Malay States original correspondence Jan-Dis 1932 (Bangi : Jabatan Sejarah UKM, 1971)
Surat-surat berkenaan hal-hal pentadbiran am dan kewangan; termasuk laporan desentralisasi; ringkasan persidangan mesyuarat'Federal Council'; kedudukan kewangan di Kedah; serta elaun kepada pegawai-pegawai.