Federated Malay States original correspondence Jan-Dis 1932 (Bangi : Jabatana Sejarah UKM, 1971)
Surat-surat mengandungi anggaran belanjawan negeri-negeri Melayu Tidak Bersekutu serta permohonan melalui'Malayan Information Agency'.