Federated Malay States original correspondence Jan-Dis 1932 (Bangi : Jabatan Sejarah UKM, 1971)
Surat-surat mengenai hal-hal pentadbiran am seperti perjawatan; pengurangan gaji; termasul pelbagai enakmen seperti'the electricity Enactment';'The Trustee Enactment';'The Secretary for Chinese Affairs Enactment';'Kedah Enackment'.