Federated Malay States original correspondence Jan-Dis 1931 (Bangi : Jabatan Sejarah UKM, 1971)
Surat-surat berkenaan dengan perkembangan ekonomi; termasuklah kuasa Hidro-Elektrik Sungai Perak; elaun; anggaran belanjawan; ucapan-ucapan; jawatankuasa Timah Antarabangsa; dan'Tin Research and Development'.