Federated Malay States original correspondence Jan-Dis 1931 (Bangi : Jabatan Sejarah UKM, 1971)
Surat-surat mengenai pertukaran tempat kerja; jawatan kosong di Jabatan Elektrik; kenaikan pangkat; lawatan-lawatan, elaun; perlantikan; dan lain-lain.