Federated Malay States original correspondence Jan-Dis 1931 (Bangi : Jabatan Sejarah UKM, 1971)
Sruat-surat mengenai'Johore Enactment';'Brunei Enactment';'Kelantan Enactment';'Selangor Enactment'; laporan-laporan; industri minyak di Brunei; anggaran Perlis; anggaran Kedah; anggaran Terengganu; anggaran Kelantan; anggaran Brunei; elaun; industri nenas; perlantikan dan lain-lain.