Federated Malay States original correspondence Jan-Okt 1931 (Bangi : Jabatan Sejarah UKM, 1971)
Surat-surat mengenai buruh-buruh; enakmen-enakmen seperti'Liabilities Enactment'; The printing prosesses Enactment';'The Civil Procudure Code Enactment';'The Women and girls protection Enactment';'Loan Enactment';'The registration of dentists Enactment';'Weights and Measures Enactment';'Stampt Enactment'; mkinit mesyuarat Dewan Persekutuan; perlantikan jawatan kosong; anggaran Negeri Johor;'Trengganu Enactment'; dan lain-lain.