Federated Malay States original correspondence Mei-Jul 1930 (Bangi : Jabatan Sejarah UKM, 1971)
Surat-surat mengenai pentadbiran; organisas;'pencen; pendapatan madat; laporan buruh 1929; hospital; keseragaman dalam prinsip undang-undang di Malaya; memorandum; kadar kematian buruh India; pekhidmatan perubatan dan lain-lain.