Federated Malaya States original correspondence Mei 1929-Jun 1930 (Bangi : Jabatan Sejarah UKM, 1971)
Surat-surat berkenaan hal-hal pentadbiran polisi pelajaran di Malaya; perjanjian-perjanjian; pelbagai kekosongan jawatan; laporan buruh; dan skim-skim baru.