Federated Malay States original correspondence Feb-Jun 1929 (Bangi : Jabatan Sejarah UKM, 1971)
Surat-surat mengenai pentadbiran; termasuklah urusan pencen; pelbagai enakmen; anggaran belanjawan negeri-negeri Melayu Tidak Bersekutu; dan Hidro elektrik Perak.