Federated Malay States Jan-Dis 1929 (Bangi : Jabatan Sejarah UKM, 1971)
Surat-surat mengenai pentadbiran am dan kakitangan seperti perlantikan; perkembangan negeri Johor; memorandum Kadet Malaya;'The Final supply Enactment';'The Johore Military Forces Enactment';'Land Code Enactment'.