Federated Malaya States original correspondence Jan-Dis 1929 (Bangi : Jabatan Sejarah UKM, 1971)
Surat-surat mengenai pentadbiran am; kakitangan; kewangan seperti gaji; syarat-syarat perkhidmatan; permohonan tuntutan perbelanjaan persendirian;'Preservation of Game Enactment'; dan'Mining Enactment'.