Federated Malay States original correspondence Mac 1928-Jan 1931 (Bangi : Jabatan Sejarah UKM, 1971)
Surat-surat ini mengandungi hal-hal pentadbiran am seperti pencen; perjawatan; elaun;'Proceedings of the Federal Council'; aakta-akta; anggaran belanjawan Terengganu;'Siamese Railway Loan';'Burma Malay dan Tin Company'.