Federated Malay States original correspondence Jan-Feb 1928 (Bangi : Jabatan Sejarah UKM, 1971)
Surat-surat berkaitan hal-hal seperti anggaran Brunei 1928; ringkasan kepada Malayan Civil Service; Perak Hydro Elektrik Co.; anggaran Johor 1928; minit mesyuarat; Bank Kerjasama; kekosongan dalam pelbagai jawatan;'Land Code Enactment'; hal-hal berkaitan buruh India; dll.