Federated Malay States original correspondence Jan-Okt 1926 (Bangi : Jabatan Sejarah UKM, 1926)
Surat-surat mengenai hal-hal pentadbiran am seperti perjawatan;'Duff development Co', perjanjian-perjanjian; laporan belanjawan Negeri Siam;'Dipang Water License'; desentralisari; Hidro Elektrik Perak.