Federated Malay States Original correspondence Feb-Dis 1925 (Bangi : Jabatan Sejarah, UKM, 1971)
Surat-surat mengandungi hal-hal pentadbiran ekonomi seperti skim hidro elektrik; industri minyak sawit; dan pelbagai laporan dari'Duff Development Co.'.