Federated Malay states Original correspondence Jan-Mei 1925 (Bangi : Jabatan Sejarah, UKM, 1971)
Surat-surat berkaitan hal-hal seperti anggaran, memorial; pencen; pertukaran tempat kerja; pengeboman; pengawalan'beri-beri', lawatan; mengurangkan perkhidmatan; penyusunan semula politik; gaji; elaun; laporan kematian; rekomen; jawatan kosong; perlantikan; sempadan Negeri Sembilan - Selangor; laporan-laporan; enakmen-enakmen, dll.