Federated Malay States Original Correspondence Jun-Okt 1925 (Bangi : Jabatan Sejarah, UKM, 1971)
Surata-surat berkenaan hal-hal pentadbiran dan kakitangan seperi permohonan jawatan, pencen, situasi politik; Lembaga Pinjaman Industri; hal-hal keadilan ke atas Selat Johor; Penghijrahan kaum India dari Selatan Afrika; memorandum' Duff Development Co.' .