Federated Malay States Original Correspondence Jan - Dis 1924 (Bangi : Jabatan Sejarah, UKM, 1971)
Surat-surat mengenai hal-hal berkaitan pentadbiran; ekonomi; pembangunan kawasan pedalaman;' Duff Development Co. Ltd.'; dll.