Federated Malaay States Original Correspondence Jul - Nov 1924 (Bangi : Jabatan Sejarah, UKM, 1971)
Surat-surat berkaitan hal-hal seperti ekonomi dan pembangunan termasuk laporan'Duff Development Co. Ltd.'.