Federated Malay States Original Correspondence Jan-Nov 1924 (Bangi : Jabatan Sejarah, UKM, 1971)
Surat-surat berkaitan hal-hal seperti pencen, permohonan dalam pelbagai jawatan, pertukaran tempat kerja; permohonan mendaftar kelahiran; pinjaman; status Kelantan; keadaan kewangan; pelbagai cadangan; laporan'Duff Development Co. Ltd.'; dll.