Federated Malay States Original Correspondence Jan-Dis 1924 (Bangi : Jabatan Sejarah, UKM, 1971)
Surat-surat berkenaan denbganhal-hal pentadbiran seperti permohonan jawatan kosong dan pencen;'Duff Development Co.', aduan dari estet getah; minit-minit mesyuarat Kedah dan Perlis; serta negeri-negeri Melayu tidak Bersekutu yang lain; Laporan Tahunan Perubatan