Federated Malay States Original Jul - Dis 1924 (Bangi : Jabatan Sejarah UKM, 1971)
Surat-surat berkenaan hal-ha pentadbiran kakitangan dan kewangan seperti permohonan, pencen, gaji; perlombongan di negeri-negeri Melayu'perjanjian-perjanjian skim draf untuk perkhidmatan perhutanan Malaya; industri getah; perkembagan politik;'Duff Development Co.'; skim hidro letrik.