Darah dan angkara - Lin, Chong Shee; Cine Art Production House Sdn. Bhd. (Kuala Lumpur : Motion Planet Production Sdn Bhd)
Mengisahkan manusia yang bertopengkan kebaikan serta cinta yang tidak berlandaskan keikhlasan. Kegala kebenaran yang dicari tidak mampu untuk menyelesaikan segala konflik yang timbul
Title from title screen
Penerbit eksekutif, K.S. Chew ; penyunting, Annath Raman ; jurukamera, Mat Hazani Mohd Ghani
Pelakon: Khairul Nizam, Nurul Atiesha, Kasmadiana, Rahim Kidol, Zamarul Hisham, Diana Rafar
Keywords: Suspense in motion pictures; Malay films