Kepulangan - Cine Art Production House Sdn. Bhd. (Kuala Lumpur : Cine Art Production House Sdn Bhd, 2001)
Mengisahkan tentang pasangan kembar Darwis dan Daniel yang telah terpiah sejak kecil. Daniel yang baru pulang dari luar negara hanya mengetahui mengenai kembarnya setelah diceritakan oleh ibunya. Daniel berusaha untuk menjejaki Darwis. Hasil penemuan mendapati Darwis telah mati akibat dibunuh. Daniel cuba menyiasat misteri disebalik pembunuhan kemdarnya Darwis
Title from title screen
Penyunting, Alex Ng Meng Hooi ; pengarah fotografi, Chin Pow Keong
Pelakon: Farisha Irwayu, Sharifah Shahora, Nasha Aziz, Jalaludin Hasan
Keywords: Suspense in motion pictures; Malay films