Ali setan 2 - Harun Hassan; Yasin Salleh; Amir Communications (Kuala Lumpur : Amir Communications, 1986)
Setelah menerima ijazah, Ali dan Asmidar bercadang mahu mendirikan rumahtangga. Bagaimanapun, Jeff telah menyebabkan perkahwinan mereka dibatalkan kerana Jeff telah menceritakan latar belakang Ali kepada ayah Asmidar. Ayah Asmidar, memaksanya berkahwin dengan Jeff. Selepas beberapa bulan, Jeff telah menceraikan Asmidar kerana perkahwinan mereka tidak bahagia. Asmidar dan Ali bertemu dan bersatu semula
Title from title screen
Pelakon: Shasha, Azmil Mustapha, Izi yahya, Ebby Saifullah, Liza Abdullah, Shah Reza, Dayang Ku Intan, Baharuddin Omar
Keywords: Love in motion pictures; Comedy films