Cinta KLCC Kuala Lumpur City College - Rahila Ali; NAJ Productions; New Southern Records (Kuala Lumpur : NAJ Productions, 2003)
Mengisahkan percintaan pelajar Kolej Nurul dan Ajai, yang berkongsi minat yang sama, dan telah saling jatuh cinta tanpa mereka sedari
Title from title screen
Pelakon: Ajai, Nurul, Merissa Ernie Hashim, Nur Huda, Natasha Aimee Hashim, Nadia Mustafa Nora Danish Haniff, Ayien Amendez
Keywords: Love in motion pictures; Malay drama