Pembunuh Misteri [videorecording] - Chung, Silver; Cine Art Production House (Kuala Lumpur : Cine Art Production House, 2002)
Ezlan dilatih sebagai pembunuh. Kehidupannya sebagai pembunuh yang tiada belas kasihan mula berubah apabila bertemu Isabella yang hidup sengsara dengan suami jutawannya. Ezlan dipertemukan dengan Isabella dalam satu rancangan pembunuhan suami Isabella. Namun, sejak dari itu Ezlan sering mendapati sasaran yang perlu dibunuhnya telah dibunuh terlebih awal sebelum kehadirannya. Maka, bermulalah satu saingan untuk mencari pembunuh yang terhandal dalam Pembunuh Misteri
Title from cd cover
Pelakon: Maizurah Hamzah, Ako Mustapha, Noniswara, Shaharudin Thamby, Aripah Damanhuri, Sheila Mambo, Rosman Abdullah
Keywords: Suspense in motion pictures; Motion picture -- Malaysia