Video taklimat pembangunan Wilayah Lembah Klang Kedua (WLK ii) - Unit Perancang Ekonomi Negeri Selangor (Selangor : FM Media Sdn Bhd, 2006)
Video temuramah dengan menteri yang terlibat dengan pembangunan wilayah lembah klang kedua yang meliputi bahagian selatan negeri Selangor iaitu daerah Sepang dan daerah Kuala Langat
Title from container
VCD format
Keywords: Economic development -- Malaysia; Strategic planning -- Malaysia; Corporate planning -- Malaysia