Akademi Al Quran juara : bacaan tarannum, qiraat & nasyid - Hijjaz Records Sdn. Bhd. (Malaysia : Ar- Risalah, 2007)
Bacaan Tarannum, Qiraat & nasyid oleh juara musim pertama, Abdullah Fahmi Che Nor dan juara musim pertama, Anuar Hshim. Turut menampilkan naib juara musim pertama dan kedua, Amirrahman Abas dan Mohamad Hafas Ali
Khalidu Bil Quran (Abdullah Fahmi, Anuar & Amirrahman) -- Surah As-Syamsi (qiraat) (Abdullah Fahmi) -- Surah As-Syamsi (Taranum) (Abdullah Fahmi) -- Surah Al-Hadid (Amirrahman Abas) -- Surah Al-A'la (taranum) (Anuar Hasin) -- Surah Al-A'la (qiraat) (Anuar Hasin) -- Surah Al-Hujurat & Surah Qof (Hafas Ali) -- Suwarufil Quran & Qasidah (Abdullah Fahmi & Anuar)
Title from container
Keywords: Koran -- Reading