Akademi Al Quran musim Ke 2 - Hijjaz Records Sdn. Bhd. (Malaysia: Ar- Risalah, 2007)
Koleksi bacaan tarannum finalis kademi Al-Quran musim ke-dua
Al-Quran Kalamullah -- Surah Al-Furqan (Anuar Hasin) -- Surah Ibrahim (Mohamad Hafas Ali) -- Surah Al-Kahfi (Mohamad Muslim Ali) -- Surah Al-A'raf (Hanimzah Hj. Jalaluddin) -- Surah An-Nur (Nor Faizah Hj. Panut) -- Surah Al-Fath (Mohd Mawardi Jamaludin) -- Kalamun
Title from container
Keywords: Koran -- Reading