Akademi AL-Quran - Hijjaz Records Sdn. Bhd. (Malaysia : Ar- Risalah, 2007)
koleksi bacaan tarannum finalis akademi Al-Quran musim pertama
Doa tilawah (finalis AQ) -- Surah Al-An'am (Abdullah Fahmi Abdullah) -- Surah An-Nur (Amirrahman Abas) -- Khallidu Bil Quran (finalis AQ) -- Surah Al-Kahfi (Anuar Hasin) -- Surah Al-Fath (Mohd. Shukri Ali) -- Surah Ali Imram (Sharifah Khasif Fadzilah Syed Mohd. Badiuzzaman)
Title from container
Keywords: Koran -- Reading