Metode Basmalah (kaidah Bismillah) : cara cepat belajar membaca Al Qur'an sistem 3 jam - Zul Asri Rusli; Saba Islamic Media ([Kuala Lumpur] : Saba Islamic Media, 2008)
Metode BAsmalah menggunakan'Bismillah' sebagai model asas bagi pelajar untuk belajar membaca al-Quran, kerana dengan membacanya pelajar telah menguasai lebih daripada 1/3 huruf-huruf Al-Qur'an kerana huruf-huruf Al-Quran hanya terdiri daripada 29 huruf sahaja. Huruf0huruf tersebut dihuraikan kedalam rajah sehingga memudahkan pelajar mempelajarinya
Title from title screen
Pembicara : Zul Asri Rusli
Keywords: Qur'an -- Readings